ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-4 πατάτες
-½ κιλό σπανάκι
-½ κιλό κουνουπίδι
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-2 κουτ. σούπας πάστα κίτρινου κάρυ
-1 κ.γ. κουρκουμά
-1 κουτί κρέμα καρύδας (400 γρ. περίπου)
-5 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο
-αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες,το σπανάκι,το κουνουπίδι, το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι με το σκόρδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τη πάστα κάρυ,τον κουρκουμά και ½ λίτρο νερό.
Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
Ρίχνουμε την κρέμα καρύδας ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε ζεστή.Buon apettito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου