ΥΛΙΚΑ
-2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες
-2 σκελίδες σκόρδο λειωμένες
-2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ. της σούπας ζάχαρη μαύρη
-4 σφηνάκια ουίσκι μπέρμπον
-3 κουτ της σούπας γούστερ σος
- κέτσαπ
- μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2-3 λεπτά ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμα μέχρι να καραμελώσει το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το ουίσκι και τη γούστερ σος και αφήνουμε λίγο τα κρεμμύδια στη φωτιά μέχρι να ”μελώσουν”.
Buon appetito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου