22.1.15

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΡΑΣΙ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

















Υλικά για 4 άτομα 

-500 γρ. μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο, σε λωρίδες

-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο


-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη


-3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο


-1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί


-1 πιπεριά κίτρινη + 1 κόκκινη, σε λεπτές λωρίδες


-400 γρ. ντομάτα τριμμένη


-1 κλαδάκι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο η 1 κουτ. του γλυκού ξερό


-αλάτι και φρεκοτρίμμενο πιπέρι



Eκτέλεση


 Σε ενα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μαζί για 1 λεπτό ακόμα. Ρίχνουμε το κρέας και σοτάρουμε ώσπου να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί  αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ  και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε το κρέας για 10-15 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε αν θέλουμε με πουρέ ή ρύζι.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών