9.8.16

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ















Υλικά για 4 άτομα



Υλικά

-500 γρ. ζυμαρικά (βίδες . πένες , κ.λ.π.)

-2 κουτ. σούπας αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροκομμένα

-4 κολοκυθάκια μικρά κομμένα σε κοντές λωρίδες 

-1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη

-1 ματσάκι βασιλικό

-2 κονσέρβες καβούρι στραγγισμένες

-4 κουτ. σούπας λάδι

-2 κουτ. σούπας χυμό λάιμ

-αλάτι &πιπέρι φρεσκοτριμμένο 


Eκτέλεση

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά  σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά. Σε ενα τηγάνι τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κολοκυθάκια, το σκόρδο, και τα αμύγδαλα  για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον μισό βασιλικό χοντροκομμένο, το καβούρι, τον χυμό του λάιμ. Ανακατεύουμε καλά με τα ζυμαρικα, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρουμε.
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών