ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-200 γραμ. κους κους
-1 λαιμ (το χυμό του)
-200 ml ζωμό κοτόπουλο
-2 τσιμπιές σαφράν
-½ αγγούρι ψιλοκομμένο
-2 ντοματίνια ψιλοκομμένα
-2 κουτ. του γλυκού κόλιαντρο ψιλοκομμένο
-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ ρίχνουμε το κους κους το αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το λαιμ και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε το ζωμό και μουλιάζουμε το σαφράν περιχύνουμε το κους κους και το σκεπάζουμε με
μεμβράνη. Το αφήνουμε 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αγγούρι, τα ντοματίνια, το κολιαντρο, και το κρεμμιδακια ανακατευουμε με ενα πηρουνι και σερβιρουμε. Buon appetito!!
Ζεσταίνουμε το ζωμό και μουλιάζουμε το σαφράν περιχύνουμε το κους κους και το σκεπάζουμε με
μεμβράνη. Το αφήνουμε 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αγγούρι, τα ντοματίνια, το κολιαντρο, και το κρεμμιδακια ανακατευουμε με ενα πηρουνι και σερβιρουμε. Buon appetito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου