ΥΛΙΚΑ
-250 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια
-250 γρ. φρέσκο γάλα
-1 κουτ. σούπας μέλι
-1 κ.γ. κοπανισμένο μαχλέπι
-1/4 κ.γ. αλάτι
-1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλάτι ,το πιπέρι και το μαχλέπι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα κομμάτια κουβερτούρας.Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και προσθέτουμε το μέλι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Μοιράζουμε σε γυάλινα βάζα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει.
Στη συνέχεια τη διατηρούμε στο ψυγείο.Buon apettito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου